LG Magna hoesjes

Type hoesje
Kleur

LG Magna hoesjes

Met de LG Magna heb je een budgetvriendelijke smartphone met de looks van een echte high-end smartphone. Het curved design in combinatie met de typische buttons van LG op de achterzijde geven het toestel een premium uitstraling. De LG Magna beschikt over een 5” HD scherm. Een formaat dat steeds meer de norm is geworden voor smartphones. En logisch, want het leest en kijkt nou eenmaal prettiger op een 5” in vergelijking met een 4”, zonder dat er al teveel gewicht in je binnenzak zit.

Zoals vaker te zien bij LG beschikt ook de Magna over de befaamde Knock-Code. Hiermee ontgrendel je het toestel op een veilige en snelle manier. Een soort pincode, maar dan geavanceerder en gebruiksvriendelijker. Omdat de LG Magna geen high-end toestel is, kun je er ook geen wonderen van verwachten. Zo heb je maar 1GB RAM-geheugen en niet de allerbeste camera's. Toch stelt het geheel zeker niet teleur en is de Magna een prettige smartphone voor eenvoudige taken als e-mail, internet en social media.

Ben jij in het bezit van dit device? Bescherm deze smartphone dan met een LG Magna hoesje van GSM-Hoesjes.be. Selecteer een handige portefeuille of LG Magna flip case, met eeventueel een screen protector als aanvulling. Bij GSM-Hoesjes.be koop je de voordeligste LG Magna hoesjes, met een degelijke en snelle service. Kies zelf voor gratis of betaalde verzending, afhankelijk van het gewenste type levering. Betalen vindt altijd plaats in een beveiligde omgeving. Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd om je LG Magna in alle rust te beoordelen.