LG G4 Stylus hoesjes

Type hoesje
Kleur

LG G4 Stylus hoesjes

De LG G4 Stylus is een goedkopere variant van de LG G4, en beschikt evenals de LG G3 Stylus over een ingebouwde stylus. De stylus heeft geen speciale eigenschappen zoals te zien bij andere merken, maar zorgt ervoor, zoals elke stylus, dat je scherm vetvrij blijft en dat je nauwkeurig kunt navigeren. Wel zo handig op het grote 5,7” touchscreen.

De specificaties van deze G4 Stylus zijn enigszins teleurstellend, gezien het aanbod van de concurrentie. Android 5.0 Lollipop is een prima OS, maar met slechts 1GB RAM is het werkgeheugen toch beperkt. Houd er rekening mee om multitasken te beperken op deze smartphone. Dat neemt uiteraard niet weg dat de meeste applicaties soepel zullen draaien. De QuadCore processor heeft gelukkig voldoende vermogen.

Een mooie verbetering ten opzichte van de G3 Stylus is de lasergestuurde camera. Waar de camera's bij het vorige model niet spectaculair waren is het bij deze versie gelukkig verbeterd. Met 8MP en een lasergestuurde autofocus schiet je in bijna alle situaties scherpe foto's.

Bescherm je smartphone met een passend LG G4 Stylus hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig en voordelig een LG G4 Stylus hoesje. Plaats je op werkdagen voor 17u00 je bestelling, dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Je bepaalt zelf of je voor gratis of betaalde verzending kiest en hebt altijd 14 dagen retourrecht.