Acer Liquid Z220 Hoesjes

Met een Acer Liquid Z220 hoesje bescherm je jouw Acer Liquid Z220 tegen ongewenste schade. Je smartphone blijft er als nieuw uitzien, en is bovendien voorzien van een stijlvol accessoire. Bestel je Acer Liquid Z220 hoesje op werkdagen voor 15u30, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verzonden.

Acer Liquid Z220 Hoesjes

Met de Acer Z220 haal je een degelijke smartphone aan absolute spotprijs in huis. Het toestel heeft een vertrouwd 4” display en past daardoor makkelijk in je broekzak. Met Android 5.0 Lollipop maak je gebruik van een recente Android versie en blijf je volledig up to date. De Acer Z220 is voorzien van 2 camera's, waarvan de achterste voorzien van een LED-flits zodat je ook in een onderbelichte omgeving foto's blijft maken.

Of je nu over een high- of low-end toestel beschikt, bescherm je smartphone best met een Acer Liquid Z220 hoesje. Hierdoor blijft je smartphone altijd beschermd tegen krassen, stoten en andere slijtage. Bovendien voegt een Acer Liquid Z220 hoesje gebruiksgemak toe. Met een aantal kaarthouders heb je altijd je pas en bankkaart op zak en is het dragen van een portemonnee overbodig.

Bestel een Acer Liquid Z220 hoesje op werkdagen voor 15u30, dan verzenden wij je bestelling dezelfde werkdag gratis. Neem ook een kijkje bij alle overige Acer Liquid Z220 accessoires, waaronder autoladers, autohouders en geheugenkaarten. Altijd aan de voordeligste prijs.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je uiteraard ook voordelige Acer Liquid Z530 hoesjes en Acer Liquid Z630S hoesjes.