Acer Liquid Z530 Hoesjes

Met een Acer Liquid Z530 hoesje bescherm je jouw Acer Liquid Z530 tegen ongewenste schade. Je smartphone blijft er als nieuw uitzien, en is bovendien voorzien van een stijlvol accessoire. Bestel je Acer Liquid Z530 hoesje op werkdagen voor 15u30, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verzonden.

Acer Liquid Z530 Hoesjes

Met de Acer Liquid Z530 beschik je over een budgetvriendelijke smartphone met verdienstelijke prestaties. Het Acer toestel leent zijn design van andere Acer smartphones, en verlegt de focus naar een aantal interessante eigenschappen. Zo komt de Liquid Z530 met een helder en kleurrijk IPS display met een grotere kijkhoek tot gevolg. Het 5 inch scherm levert een levendige en realistische weergave.

De Acer Liquid Z530 is voorzien van Android 5.1 Lollipop, dat ondersteund wordt door een krachtige QuadCore processor. Een degelijke frontcamera schiet mooie selfies in maar liefst 8 megapixels. Bovendien ben je altijd met snel internet verbonden dankzij 4G connectiviteit.

Beschik jij over een Acer Liquid Z530? Voorkom dan schade en slijtage met een passend Acer Liquid Z530 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een deukje of flinke kras op het scherm als gevolg. Met een Acer Liquid Z530 hoesje vermijd je een groot gedeelte van dit risico, en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Bij GSM-Hoesjes.be bieden we een zo ruim mogelijk assortiment Acer Liquid Z530 hoesjes aan. Hierdoor vind jij de geschikte case die aan al je verwachtingen voldoet: bescherming, comfort en stijl. Bestel je Acer Liquid Z530 hoesje op werkdagen bij GSM-Hoesjes.be voor 15u30, dan wordt je bestelling dezelfde dag gratis verzonden.

Acer Hoesjes