Acer Liquid Jade Z Hoesjes

Met een Acer Liquid Jade Z hoesje bescherm je jouw Acer Liquid Jade Z tegen ongewenste schade. Je smartphone blijft er als nieuw uitzien, en is bovendien voorzien van een stijlvol accessoire. Bestel je Acer Liquid Jade Z hoesje op werkdagen voor 15u30, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verzonden.

Acer Liquid Jade Z Hoesjes

Acer, het merk uit Taiwan, voornamelijk bekend als fabrikant van laptops en computers, focust al jaren op budget smartphones met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. De Acer Liquid Jade Z vormt daar geen uitzondering op. De Acer Jade Z beschikt namelijk over een mooi 5" formaat en is voorzien van het snelste LTE 4G internet. Android KitKat wordt aangestuurd door een krachtige Quad-Core processor. Niet het modernste, maar wel terug te vinden in high-end devices van een jaar geleden.

Heb jij je laten overtuigen door de voordelige Jade Z? Bescherm je toestel tegen schade met een Acer Liquid Jade Z hoesje. Met een Acer Jade Z hoesje is je smartphone beschermd bij valpartijen en stoten. Het Jade Z hoesje vangt immers de grootste schok op bij een valpartij. Op die manier blijft je smartphone er jaren als nieuw uitzien. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig Acer Jade Z hoesjes, aan een voordelige prijs en verkrijgbaar in allerlei kleuren en prints. De Acer Jade Z hoesjes zijn perfect op maat van het toestel, waardoor je optimaal gebruik blijft maken van je smartphone. Bovendien neem je met zo'n Jade Z hoesje ook een bankkaart en cash mee, zodat je al je spullen steeds bij de hand hebt.

Bestel je Acer Jade Z hoesje op werkdagen voor 15u30, dan wordt je bestelling op dezelfde dag verzonden. Bovendien heb je de keuze tussen gratis en 'morgen in huis' verzending. Altijd met 14 dagen retourrecht, zodat je je aankoop in alle rust kunt beoordelen. GSM-Hoesjes.be is een Belgische webwinkel, gekeurd door Webshop Trustmark, met meer dan 1250 reviews. Betalen verloopt via een beveiligde server met het vertrouwde Bancontact, Visa, MasterCard, iDeal of PayPal.

Acer Hoesjes