Huawei Y5 Hoesjes

Handige filters

Huawei Y5 Hoesjes

De Huawei Y5 is een degelijke smartphone voor een behoorlijk lage prijs, en is daarmee een ideale smartphone voor de beginnende gebruiker, of wie niet al te veel toeters en bellen nodig heeft. De Huawei Y5 pakt uit met een aantal goede specificaties en stelt ook niet teleur wat betreft de verwachte prestaties. De Y5 draait op Android 5.1 Lollipop, ondersteund door een QuadCore processor, en voorzien van 1GB RAM.

De Huawei smartphone is uitgerust met 2 camera's, met een behoorlijk snelle reactietijd. In slechts 1,2 sec. ga je van een vergrendeld scherm tot een vastgelegd shot. Als kers op de taart beschikt de Y5 ook nog eens over 4G-connectiviteit, zodat je steeds toegang hebt tot het snelste internet.

De Huawei Y5 is met zijn 4,5” display geen grote of dure smartphone. Toch doe je er altijd goed aan je smartphone te beschermen met een Huawei Y5 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je altijd een ruim assortiment Huawei Y5 hoesjes, waarmee je jouw smartphone beschermt tegen ongewenste schade. Een hoesje verlengt de levensduur van het toestel aanzienlijk, want een stoot of een valpartij richt al snel behoorlijke schade aan. Met een stevige case of cover wordt de impact hiervan tot een minimum beperkt.

Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig Huawei Y5 hoesjes aan voordelige prijzen. Verzending is altijd gratis en bestel je op werkdagen voor 17u00, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag. Bovendien heb je altijd 14 dagen bedenktijd, dus als je niet tevreden zou zijn met je aankoop, kun je deze eenvoudig retourneren.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Huawei Y560 hoesjes, Huawei P8 Lite Hoesjes en Huawei Y6 Hoesjes.

Huawei Hoesjes