Sony Xperia Z5 Compact Hoesjes

Op deze pagina vind je een overzicht alle Sony Xperia Z5 Compact hoesjes. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je voordelige Sony Xperia Z5 Compact hoesjes met een snelle service. Voorzie jouw smartphone snel van een passend hoesje en bescherm je toestel tegen schade. Voor 15u30 besteld is dezelfde werkdag verzonden!

Sony Xperia Z5 Compact Hoesjes

De Sony Xperia Z5 Compact is wat formaat betreft het kleinere broertje van de onlangs gelanceerde Sony Xperia Z5. Enkel wat formaat betreft, want qua prestaties, features en software zijn beide toestellen vrijwel identiek. De Xperia Z5 Compact biedt geweldige eigenschappen in een handzaam formaat. Ideaal voor mensen die top-of-the-line kwaliteit wensen in een toestel dat perfect met één hand te bedienen is.

De Sony Xperia Z5 Compact is voorzien van een relatief klein 4,6” HD scherm, dat eenvoudig en ouderwets in je broekzak past. Maar dat is dan ook het laatste ouderwetse aspect. Een OctaCore-processor, 2GB RAM-geheugen, een fantastische 23MP camera met een autofocus van slechts 0,03s waarmee je werkelijk in een mum van tijd de mooiste plaatjes vastlegt. Maar daar is nog niet alles mee gezegd, de behuizing van de Z5 Compact is waterdicht, zodat je in werkelijk élke situatie je telefoon bij je hebt.

Toch heeft de Z5 Compact ook zijn minder sterke kant. Het 4,6” scherm is niet zo sterk als dat we bij andere merken tegenkomen, waar we steeds vaker Gorilla glass zien. Hierdoor is het scherm toch wat minder robuust en doe je er goed aan je toestel te beschermen met een Sony Xperia Z5 Compact hoesje én screen protector. Bij GSM-Hoesjes.be vind je de mooiste Sony Xperia Z5 Compact hoesjes, altijd vanuit eigen voorraad leverbaar. Een robuuste kickstand case, een stijlvolle portefeuille of zakelijke flip case, je koopt het eenvoudig bij GSM-Hoesjes.be. Het scherm voorzie je best van een Sony Z5 Compact screen protector om krassen, vuil en schade zoveel mogelijk te voorkomen.