Huawei Y625 Hoesjes

Huawei Y625 hoesjes bestel je snel en eenvoudig bij GSM-Hoesjes.be. Een ruim assortiment Huawei Y625 hoesjes bestel je bij GSM-Hoesjes.be, waarmee je jouw smartphone direct beschermt.

Huawei Y625 Hoesjes

Bescherm jouw smartphone met één van onze Huawei Y625 hoesjes. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig jouw Huawei Y625 hoesje tegen een voordelige prijs. Gratis en snelle verzending.

De Huawei Y625 is wederom een budgetvriendelijke smartphone in de line-up van Huawei. En zoals gewoonlijk stelt Huawei ons ook deze keer niet teleur. Met een 5 inch touchscreen, wat een bijzonder handzaam formaat is, het vertrouwde Android Kitkat en een degelijke Qualcomm processor beschik je voor deze zachte prijs over een prettige smartphone. Het toestel komt met twee camera's, waarvan één met 8 megapixels. Het toestel beschikt helaas niet over 4G, maar de aanwezigheid van 3G zorgt er toch voor dat je ook mobiel verbonden blijft met het internet.

Hoe voordelig en handzaam ook, het toestel is slechts 7,3mm dun waardoor je niet altijd evenveel grip op het toestel hebt. Let je even niet op, dan ligt je smartphone op de grond met flinke kras- of valschade tot gevolg. Bescherm jouw GSM daarom best zo snel mogelijk met een Huawei Ascend Y625 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim assortiment Huawei Y625 hoesjes. Alle Huawei Y625 hoesjes zijn perfect op maat gemaakt en passen nauwkeurig om het toestel.

Huawei Y625 hoesjes beschermen niet alleen je GSM maar zijn tegenwoordig ook bekend als een mode accessoire. Daarom vind je een ruim assortiment Huawei Y625 hoesjes in vele kleuren, prints en formaten. Zo bestel je bij GSM-Hoesjes.be jouw favoriete Y625 hoesje aan een voordelige prijs. Op werkdagen voor 15u30 besteld is vandaag gratis verzonden.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Huawei Y6 Hoesjes en Huawei Y635 Hoesjes.

Huawei Hoesjes