Huawei P8 Hoesjes

Handige filters

Huawei P8 Hoesjes

Bescherm jouw smartphone met één van onze Huawei P8 hoesjes. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig jouw Huawei P8 hoesje tegen een voordelige prijs. Gratis en snelle verzending.

De Huawei P8 is het nieuwste en wederom stijlvolle Flagship model van het populaire Huawei. Met een metalen behuizing, verkrijgbaar in zilver en goud, levert Huawei een smartphone die wel degelijk gezien mag worden. Het grote 5,2 inch Full HD scherm zorgt voor prachtige beelden, en heeft geen overbodige bezel aan de zijkanten. Om mee te blijven draaien in het hoogste segment koos Huawei voor een ultrasterke OctaCore processor, vergezeld door maar liefst 3GB RAM geheugen. Hierdoor kun je de zwaarste games en apps gebruiken, en behoort trage multitasking daadwerkelijk tot het verleden.

Hoe prachtig en performant ook, het toestel is slechts 6,4mm dik waardoor je niet altijd evenveel grip op het toestel hebt. Let je even niet op, dan ligt je smartphone op de grond met flinke kras- of valschade tot gevolg. Bescherm dit toestel daarom best zo snel mogelijk met een Huawei P8 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim assortiment Huawei P8 hoesjes. Alle Huawei P8 hoesjes zijn perfect op maat gemaakt en passen nauwkeurig om het toestel.

Huawei P8 hoesjes beschermen niet alleen je GSM maar zijn tegenwoordig ook bekend als een mode accessoire. Daarom vind je een uitgebreid aanbod Huawei P8 hoesjes in vele kleuren, materialen en formaten. Zo bestel je bij GSM-Hoesjes.be jouw favoriete hoesje aan een voordelige prijs. Op werkdagen voor 17u00 besteld is vandaag gratis verzonden.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Huawei Nexus 6P Hoesjes en Huawei P8 Lite Hoesjes.