Wiko Hoesjes

Selecteer jouw Wiko smartphone in onderstaand overzicht om een passend Wiko hoesje te vinden en online te bestellen. Bij GSM-Hoesjes.be heb je de keuze uit een ruime selectie Wiko hoesjes. Alle hoesjes voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm, en worden voor verzending gecontroleerd. Voor 15u30 besteld is dezelfde werkdag verzonden!

Welk toestel heb je?

Wiko Hoesjes

Wiko is een relatief nieuwe speler en tracht met creatieve en budgetvriendelijke smartphones de markt nu ook in België te veroveren. Het Franse bedrijf richt zich op het lage tot middelhoge prijssegment en levert daarin stuk voor stuk kwalitatieve smartphones af. Voor een redelijke prijs een mooi scherm, een goede camera en een krachtige processor. Dat is waar Wiko voor staat, en waarom dit merk aan populariteit toeneemt in ons land.

Wij van GSM-Hoesjes.be bieden sinds kort ook de nieuwste Wiko hoesjes aan. Hiermee bescherm je jouw Wiko smartphone tegen krassen en schade. Een Wiko GSM hoesje dient niet enkel ter bescherming maar geeft jouw toestel ook een trendy uitstraling. Wiko cases leveren we in allerlei formaten en prints. Zo kun jij het juiste hoesje voor jouw Wiko vinden en eenvoudig online bestellen.

Bestel een Wiko hoesje op werkdagen voor 15u30, dan verzenden wij je bestelling op dezelfde dag. Verzending is gratis en als je niet tevreden bent heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je de leukste Wiko hoesjes aan een voordelige prijs. Kwaliteit en service gegarandeerd. Voor vragen of suggesties: neem contact op met de klantenservice, onderaan deze pagina. Wij beantwoorden je bericht zo snel mogelijk.