Samsung Galaxy A14 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A14 Hoesjes

De Samsung Galaxy A14 is het nieuwste toestel in het goedkopere segment van de Galaxy A-reeks van Samsung. Het toestel is op de markt gebracht in maart 2023, en wordt verwacht één van de meest verkochte Samsung smartphones te gaan worden. Dat is gezien de prestaties die je krijgt, in ruil voor een beperkt bedrag, dan ook niet zo verwonderlijk.

De Samsung Galaxy A14, wat krijg je ervoor terug?

De Samsung Galaxy A14 heeft een mooi 6,6" Full HD beeldscherm, met IPS-LCD technologie. Dit levert een rijk en realistisch beeld op, met een scherpe kijkervaring. Bij de Galaxy A14 krijg je de beschikking over een 50 megapixel hoofdcamera, een macrolens en een dieptesensor. Je kan daarmee erg mooie foto’s maken met de Samsung Galaxy A14, zelfs in onderbelichte situaties. Ook voor selfies zit je bij de A14 niet slecht. De vernieuwde 13-MP selfiecamera is geschikt voor selfies en videobellen.

Je kunt de Samsung Galaxy A14 gemakkelijk ontgrendelen met de vingerafdrukscanner die verwerkt is in de aan- en uit-knop. Dankzij de NFC-chip kun je nu ook met je smartphone betalen! Verder zien we een batterij met een grootte van 5000mAh. Met 15W laadcapaciteit wordt het toestel vrij snel van een lading nieuwe energie voorzien.

Om lang te genieten van je nieuwe smartphone, wil je het toestel graag beschermen met een passend Samsung Galaxy A14 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een groot assortiment Galaxy A14 hoesjes, in allerlei uitvoeringen, materialen en kleuren. Zoals altijd wordt je bestelling snel verzonden en geniet je van een lange retourtermijn, om je aankoop in alle rust te beoordelen. Is er toch iets niet goed, dan staat onze klantenservice steeds voor jou klaar!

Galaxy A14 Book Case Hoesjes

Samsung Galaxy A14 Heavy Duty Back Cover

Maak de keuze uit één van de vele book case hoesjes, geschikt voor de Samsung Galaxy A14. Of je nu een stijlvolle CaseMe, een kleurrijke Color of een vrolijke Smile Book Case verkiest, de hoesjes bieden allemaal enkele handige functies. Zo is er altijd ruimte voorzien voor enkele bankpasjes, kun je het toestel handsfree neerzetten met de ingebouwde standfunctie en wordt er bij sommige hoesjes een koordje meegeleverd.

Telefoonkoord bestellen

Mocht jouw Samsung Galaxy A14 hoesje niet voorzien zijn van een telefoonkoord, dan zijn deze nu ook los verkrijgbaar. Het kaartje plaats je simpelweg tussen het hoesje en je telefoon en je hebt meteen een leuk telefoonkoord als nieuwste telefoonaccessoire.

Samsung Galaxy A14 Armor Cases

Ben je geen fan van een leren hoesje, maar heb je toch behoefte aan hoogwaardige bescherming? Kies dan voor één van de Armor Cases geschikt voor de Galaxy A14. De Armor Cases bieden extreme bescherming tegen val- en stootschade en zijn vaak uitgevoerd in een combinatie van schokabsorberend TPU en stevig polycarbonaat. Een combinatie die het nog steeds erg goed doet voor de bescherming van je smartphone.

Galaxy A14 Armor Cases hebben vaak een handige standfunctie, soms met een ring en camera shield. Met deze camera shield kun jij zowel je camera als je privacy beschermen wanneer dit nodig is. Schuif het klepje weer opzij wanneer je een foto wilt maken.

Galaxy A14 TPU Back Covers

Ook als je slechts basic bescherming wenst, maar het belangrijk vindt dat je telefoon er stijlvol uitziet (en het liefst een beetje bij je outfit past!) is er een ruim aanbod voor je. Maak de keuze uit een Coverup Colour TPU hoesje of een Liquid Glitter Back Cover om je Galaxy A14 van extra glans te voorzien. De Samsung A14 hoesjes zijn verkrijgbaar in veel kleuren, dus kan het op termijn wel eens voordelig zijn om voldoende kleuren in te slaan.

Samsung A14 Screen Protectors

Een screen protector is vooral handig wanneer je voor een back cover kiest of als je liever helemaal geen hoesje gebruikt (daar zijn wij van GSM-Hoesjes.be natuurlijk geen voorstander van). Ook hier vind je keuze tussen een volledig transparante variant, Full-Cover screen protectors met een zwarte rand of een Privacy screen protector. Met een privacy screen protector zorg jij ervoor dat niemand zijn neus steekt in jouw zaken. Wel zo handig wanneer je vaak in het openbaar vervoer zit of op andere openbare plaatsen.

Bestel Samsung Galaxy A14 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug.
GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A54 hoesjes
Samsung Galaxy A34 hoesjes
Samsung Galaxy A13 5G hoesjes

Samsung hoesjes