iPhone SE (2022) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone SE (2022) Hoesjes

De iPhone SE 2022 is de opvolger van de populaire iPhone SE 2020. En wat meteen opvalt is dat het design exact gelijk is gebleven, inclusief de thuisknop. De iPhone SE 2022 heeft een klein, compact scherm waardoor de smartphone gemakkelijk met één hand te bedienen is. Dankzij de chip is de iPhone SE 2022 razend snel en kun je er zelfs prima games op spelen zonder haperingen. Achterop het toestel is een 12 mp camera te vinden, waarmee je mooie foto’s kan maken.

Kortom met de iPhone SE (2022) haal je een goedwerkende en vloeiende iPhone in huis. En die wil je natuurlijk beschermen met een mooi iPhone SE (2022) hoesje.

iPhone SE (2022) Book Cases

De bookcase hoesjes zijn in verschillende kleuren, materialen en modellen te bestellen. Met een iPhone SE (2022) bookcase hoesje bescherm je je telefoon én het scherm. Je kan je telefoon dus met een gerust hart in je jaszak of tas opbergen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Doordat je veel keuze hebt kun je dé bookcase kiezen die het beste bij jou stijl past.

iPhone SE (2022) TPU Cases

Ga je liever voor een subtiel hoesje dan kun je kiezen voor een TPU case. Deze case zit als een bumper om je telefoon en beschermt de iPhone SE (2022) tegen stoten en schokken. Je kan kiezen voor ene transparante case, of juist voor een gekleurde versie.

iPhone SE (2022) Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen en stoten beschermen, kies dan voor een schermprotector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je iPhone SE (2022) tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm

Bestel iPhone SE 2022 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone SE 2020 hoesjes
iPhone 13 mini hoesjes
iPhone 12 mini hoesjes

iPhone hoesjes