Samsung Galaxy S21 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S21 Hoesjes

Dit is een van de drie nieuwe modellen in de populaire Galaxy S lijn.

Met het 6,2” Full HD scherm ben je verzekerd van een prachtige beeldkwaliteit. Dit maakt de Samsung Galaxy S21 ideaal voor het spelen van spelletjes of het kijken films en series. De maximale schermhelderheid is ook hoger dan zijn voorgangers, waardoor je zelfs in het felle zonlicht je scherm nog prima kan zien.

Je kan de Samsung Galaxy S21 ontgrendelen met je stem. Ook zit er een vingerafdrukscanner onder het scherm verwerkt waarmee je het toestel snel en veilig kunt ontgrendelen. De 4000 mAh accu gaat bij normaal gebruik een volle dag mee, daarna kun je hem met de snellaad functie weer vlot ophalen. Het is ook mogelijk om je Samsung Galaxy S21 draadloos op te laden.

De camera’s zijn vergelijkbaar met zijn voorganger, een hoofdcamera van 12 MP, een 12 MP groothoeklens en een 64 MP telelens. Met die laatste is het mogelijk om tot 30 x te zoomen.

Natuurlijk wil je zo’n mooi toestel optimaal beschermen, gelukkig hebben wij ruim de keus in Samsung Galaxy S21 hoesjes.

 Samsung Galaxy S21 Book Cases

De Samsung Galaxy S21 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy S21 hoesje opbergen.

Samsung Galaxy S21 TPU Cases

Er zijn verschillende designs beschikbaar om je Samsung Galaxy S21 om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy S21 Armor Cases

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S21 Armor hoesje. Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes
Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung hoesjes