Samsung Galaxy A7 (2018) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A7 (2018) Hoesjes

De Samsung Galaxy A7 (2018) is een hele goede smartphone, waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Het toestel heeft een groot 6 inch AMOLED scherm dat er voor zijn prijs bijzonder goed uitziet. De Samsung Galaxy A7 (2018) onderscheidt zich door de aanwezigheid van maar liefst drie camera’s aan de achterkant. Deze camera’s laten je mooie foto’s nemen in allerlei verschillende situaties. Ook de frontcamera levert mooie beelden op met zijn 24 megapixels.

De Galaxy A7 (2018) heeft een octacore chip (Exynos 7885) en maar liefst 4GB aan werkgeheugen. Je kunt er dus prima mee multitasken en ook de zwaardere apps verwerkt hij soepel. Tot slot is de behuizing van metaal, waardoor het toestel net wat luxueuzer aanvoelt dan de goedkopere modellen.

Natuurlijk bescherm je je smartphone het liefst zo goed en lang mogelijk. Smartphones worden intensief gebruikt en een beetje bescherming kan daarbij zeker geen kwaad. Maak daarom een keuze uit één van de vele Samsung Galaxy A7 hoesjes en voorkom schade aan je smartphone.

Samsung Galaxy A7 Book Case

Galaxy A7 Luxe Book Case

De luxe book case serie is een stijlvol maar sober accessoire. De hoesjes zijn van duurzaam kunstleer gemaakt, beschikken over enkele kaarthouders en een ingebouwde standfunctie. Zeker de juiste keuze voor wie een mooi Samsung Galaxy A7 hoesje zoekt. Het tijdloze design gecombineerd met de handige functies maken dit tot één van onze favoriete hoesjes.

Samsung Galaxy A7 Hoesje - Veronica

Beschouw jij je smartphone als een fashion item? Met een Veronica, Oregan of Oakland design case maak je een einde aan de saaie uitstraling van je smartphone. De Galaxy A7 hoesjes laten je smartphone er als nooit te voren uitzien. De 3D snap-on covers klik je eenvoudig vast op de achterkant. Daarmee geniet je van basic bescherming voor jouw smartphone.

Samsung Galaxy A7 Hoesje

Galaxy A7 Armor Hoesje

Wie van het zwaardere werk houdt gaat best voor een Armor hoesje voor de Samsung Galaxy A7 (2018). Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en tal van kleuren. Kies voor de Armor Hybrid case voor maximale bescherming voor de Galaxy A7. De combinatie van materialen maakt je smartphone valbestendig. Iets minder beschermend, maar toch een zeer fijne en degelijke case, is de Armor Brushed TPU Galaxy A7 case. Het flexibele TPU past fijn om de Galaxy A7 en ligt er prettig in de hand.

Service & Kwaliteit

GSM-Hoesjes.be is een goed beoordeelde webwinkel met vele tevreden klanten. Dat zien we terug in een gemiddelde beoordeling van 9,1/10 uit duizenden reviews op Kiyoh. We ondersteunen klanten bij hun keuze voor het juiste hoesje. Is er iets niet helemaal goed, dan lost onze klantenservice het voor je op.

Bestel gemakkelijk online en betaal met een voor jou vertrouwd betaalmiddel. Vanaf daar nemen wij het over en zorgen we dat je Samsung Galaxy A7 hoesje razendsnel bezorgd wordt.



Kijk zeker ook naar hoesjes voor andere Samsung smartphones:
Samsung Galaxy A6 hoesjes
Samsung Galaxy A6 Plus hoesjes
Samsung Galaxy A9 hoesjes

Samsung hoesjes