Veilig betalen

Ruime keuze betaalmogelijkheden

Snel en veilig betalen? In onze webwinkel vind je een ruime selectie aan betaalmogelijkheden. Zo plaats je eenvoudig en zonder zorgen jouw bestelling. Bestellingen betaald met een betaalkaart worden direct gevalideerd en klaargemaakt voor verzending.

  • Bancontact: Vrijwel iedere Belgische bankkaart beschikt over Bancontact. Vul op de betaalpagina je naam, kaartnummer en vervaldatum in. Vervolgens de betaling bevestigen met de kaartlezer van je bank.

  • Visa / MasterCard: Betaal je liever met kredietkaart? Ook dat kan. Vul op de betaalpagina je naam, kaartnummer en vervaldatum in. Vervolgens de betaling bevestigen met de kaartlezer van je bank.

  • PayPal: Heb jij een PayPal account? Log dan snel in op de PayPal-pagina voor een vliegensvlugge betaling! Ook zonder account kun je met Visa of MasterCard betalen. Klik op 'Check out as guest' en vul je gegevens in.

  • iDeal: Voor onze Nederlandse klanten bieden wij uiteraard ook iDeal aan. Log direct in op je vertrouwde bankomgeving en bevestig de betaling.

  • Overschrijving: Met een bankoverschrijving duurt de verwerking van je bestelling langer. Het bedrag moet namelijk eerst van je rekening naar die van ons worden overgeschreven. Dit kan enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van welke bank je lid bent. Selecteer deze betaalmethode en schrijf het bedrag over, met je bestelnummer als referentie.

Onze bankgegevens:
IBAN: BE62 0689 0553 7261
BIC: GKCCBEBB
Ten name van: R-Trading VOF

Veilig online winkelen

Wij vinden jouw veiligheid belangrijk. Daarom is onze website beveiligd met een SSL-verbinding. Deze beveiligde verbinding herken je aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Enkel pagina's met gevoelige informatie (zoals je naam of e-mailadres) worden beveiligd.

SSL-certificaat

Alle betalingen die je met een betaalkaart uitvoert worden door betaalprovider Docdata Payments of PayPal beveiligd. Dit gebeurt uiteraard volgens de hoogste veiligheidsnormen zodat ál je gegevens altijd veilig zijn.