Ruilen / Retourneren

14 dagen retourrecht

Niet zeker over je aankoop? Bij GSM-Hoesjes.be geniet je van 14 dagen retourrecht. Dit houdt in dat je 14 kalenderdagen de tijd hebt om je aankoop te beoordelen, en terug te sturen als je niet tevreden bent. Wij storten het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug, tenzij je het artikel liever omruilt voor iets anders. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.


Beschadigde of foutief geleverde producten worden kosteloos vervangen, en indien door ons aangevraagd, kosteloos geretourneerd. In veel gevallen is het niet nodig om een beschadigd product te retourneren. Neem contact op met de klantenservice voor instructies.

Retourprocedure

Download het retourformulier. Druk het formulier af, vul het zorgvuldig in en voeg het bij je retourzending. Zo kunnen wij je retour snel verwerken.

Hoe verpakken?

Gebruik de originele doos of gelijkaardig materiaal, en sluit goed af met plakband. Stevige bubbelenveloppen zijn los verkrijgbaar in het postkantoor.

Frankeer het brievenbuspakje met 2 of 3 postzegels. Kijk op het oorspronkelijke pakje of op Bpost.be/tarieven als je niet zeker bent.

Vermeld ons adres:

R-Trading VOF
Bampstraat 15A
3830 Wellen
België


Past het pakje niet door de brievenbus? Neem dan contact met ons op. Dan bezorgen we je een voordelig pakketlabel. De kosten hiervan (€4) worden ingehouden op de terugbetaling.

Terugbetaling

Zodra je pakje bij ons binnenkomt, verwerken wij je omruiling of terugbetaling zo snel mogelijk. In het algemeen binnen 3 werkdagen.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, wordt terugbetaald.
Verzendkosten die je betaald hebt als extra service, zoals Track&Trace verzending, worden niet terugbetaald. 

Indien je bestelling betaald is per bankoverschrijving, Bancontact, iDeal of kredietkaart, vragen we je om je bankrekeningnummer in te vullen. De terugbetaling zal op deze rekening gebeuren.
Bestellingen betaald via PayPal zullen via PayPal terugbetaald worden.

Nederland

Om een bestelling vanuit Nederland te retourneren, stuur je het pakje naar bovenstaand adres met bovenstaande instructies.
Breng het pakje naar een PostNL postpunt en laat het voldoende frankeren voor levering naar België.

Modelformulier voor herroeping

Naast onze eigen retourprocedure voorziet de Belgische overheid in een Modelformulier voor herroeping.
Dit formulier kun je afdrukken door op de link te klikken. Vul het in en voeg het bij je retourzending om je aankoop te herroepen.