GSM Hoesjes voor ...

Accessoires

Nokia Hoesjes

Selecteer uw Nokia smartphone in onderstaand overzicht om een geschikt Nokia hoesje te vinden.

Snel zoeken:

Nokia Hoesjes

Zoek jij een geschikt GSM hoesje voor je Nokia Lumia smartphone? Vaak is het lastig een hoesje op maat van je smartphone te vinden in een gewone winkel. Of je nu een low of high-end toestel hebt, groot of klein, GSM-Hoesjes.be heeft voor bijna alle Nokia smartphones een passend GSM hoesjes! Ook voor Nokia Lumia 625 hoesjes, Nokia Lumia 635 hoesjes en Nokia Lumia 1320 hoesjes ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Nokia is de Finse fabrikant met een opvallend ontwerp dat terugkeert in alle telefoons. Felle kleuren, strakke lijnen en extreem goede camera's typeren het merk. De met Windows 8 uitgeruste toestellen leveren stuk voor stuk sterke prestaties aan een voordelige prijs. Het Windows 8 besturingssysteem blinkt uit in synchronisatie op alle apparaten: PC, Tablet en Smartphone.

 

Met een Nokia Hoesje bescherm en personaliseer je jouw telefoon. Wij bieden een ruim assortiment Nokia hoesjes aan, bestaande uit flip cases, portefeuille hoesjes en covers. Zo bescherm je het toestel tegen krassen, vuil en stoten. Veel artikelen zijn in meerdere kleuren en materialen verkrijgbaar, zodat je kunt matchen met de kleuren van Nokia. Selecteer eerst het juiste model, om vervolgens alle passende Nokia hoesjes te ontdekken. Voor een blijvend helder display installeer je een screen protector. Deze zijn eenvoudig aan te brengen en bieden extra bescherming tegen krassen op het touchscreen.

 

Nokia hoesjes bestel je bij ons al vanaf €9,99 - inclusief verzending. Bestel je op werkdagen vóór 17u00, dan verzenden wij je order nog op dezelfde dag. Daarnaast geniet je van 14 dagen retourrecht op al je aankopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je bij ons eenvoudig het aankoopbedrag terug.