Huawei G8 Hoesjes

Op deze pagina vind je een overzicht alle Huawei G8 hoesjes. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je voordelige Huawei G8 hoesjes met een snelle service. Voorzie jouw smartphone snel van een passend hoesje en bescherm je toestel tegen schade. Voor 15u00 besteld is dezelfde werkdag verzonden!

Huawei G8 Hoesjes

Heb jij onlangs de Huawei G8 gekocht? Bescherm dit fantastisch device dan best zo snel mogelijk met een passend Huawei G8 hoesje. De G8 ziet er prachtig uit, en daarom is het verstandig een Huawei G8 hoesje aan te schaffen. Zo krijgen krassen, stoten of valpartijen geen kans, en blijft je toestel er als nieuw uitzien. We bieden een ruime selectie G8 portefeuille hoesjes aan. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe G8 hoesjes.

De Huawei G8 is een populaire full-metal body en performante smartphone van Huawei. Hoewel de Huawei G8 niet uitblinkt op het vlak van innovatie, is de G8 wel degelijk een smartphone die prima mee kan met flagship smartphones van concurrerende merken. En dankzij zijn metalen behuizing is het device een ware streling voor het oog.

Entertainment, multimedia en zakelijke toepassingen eisen steeds meer rekenvermogen en geheugencapaciteit. De Huawei G8 is gelukkig voorzien van een krachtige OctaCore processor en maar liefst 3GB RAM-geheugen. Hierdoor kun je zoveel apps naast elkaar draaien als je wilt, en is multitasking een fluitje van een cent. De OctaCore processor voert Android 5.1 Lollipop vloeiend aan.

Ook op het vlak van multimedia is de G8 mee met zijn tijd. De geavanceerde 13MP camera met optische beeldstabilisatie kan alle fotografische uitdagingen aan. De metalen body is voorzien van 6 speakers, waardoor muziekliefhebbers nóg meer van hun favoriete plaatje genieten. Al je gegevens zijn veilig op de G8 dankzij een vingerafdruksensor op de achterzijde van het toestel. Hiermee unlockt niemand het toestel zonder jouw toestemming.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Huawei Ascend Y550 Hoesjes en Huawei Mate S Hoesjes.