Huawei Mate S Hoesjes

Huawei Mate S hoesjes bestel je online bij GSM-Hoesjes.be. Met ons uitgebreide assortiment Huawei Mate S covers en cases bescherm en je je smartphone in stijl.

Huawei Mate S Hoesjes

Heb jij onlangs de Huawei Ascend Mate S gekocht? Bescherm dit fantastisch device dan best zo snel mogelijk met een passend Huawei Ascend Mate S hoesje. De Mate S ziet er prachtig uit, en daarom is het verstandig een Huawei Ascend Mate S hoesje aan te schaffen. Zo krijgen krassen, stoten of valpartijen geen kans, en blijft je toestel er als nieuw uitzien. We bieden een ruime selectie Mate S hoesjes aan, van stijlvolle book cases tot tempered glass screen.

De Huawei Ascend Mate S is een full-metal en waterbestendige flagship smartphone van Huawei. Hoewel de Huawei Ascend Mate S niet uitblinkt op het vlak van innovatie, is de Mate S wel degelijk een smartphone die prima mee kan in de top van de smartphone markt. En dankzij zijn metalen behuizing is het device een ware streling voor het oog.

Entertainment, multimedia en zakelijke toepassingen eisen steeds meer rekenvermogen en geheugencapaciteit. De Huawei Ascend Mate S is gelukkig voorzien van een krachtige OctaCore processor en maar liefst 3GB RAM-geheugen. Hierdoor kun je zoveel apps naast elkaar draaien als je wilt, en is multitasking een fluitje van een cent. Dit alles wordt weergegeven op een prachtig 5,5” Full HD scherm.

Ook op het vlak van multimedia is de Mate S mee met zijn tijd. De geavanceerde 13MP camera met optische beeldstabilisatie kan alle fotografische uitdagingen aan. De metalen body is voorzien van geïntegreerde speakers, waardoor muziekliefhebbers nóg meer van hun favoriete plaatje genieten. Al je gegevens zijn veilig op de Mate S dankzij een vingerafdruksensor op de achterzijde van het toestel. Hiermee unlockt niemand het toestel zonder jouw toestemming.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Huawei G8 Hoesjes en Huawei Nexus 6P Hoesjes.