Samsung Galaxy A7 Hoesjes

Bij GSM-Hoesjes.be koop je eenvoudig Samsung Galaxy A7 hoesjes online. Met een Samsung Galaxy A7 cover of case bescherm je jouw GSM tegen schade en personaliseer je het toestel op een stijlvolle manier.

Samsung Galaxy A7 Hoesjes

Waar ze in eerste instantie gemaakt werden ter bescherming van je GSM, zijn hoesjes tegenwoordig een heus mode accessoire geworden. Een ideale manier om je smartphone op een hippe en trendy manier te stylen. Samsung Galaxy A7 hoesjes vindt je bij ons daarom ook in allerlei kleuren, prints en materialen. Zo combineer je de leukste Samsung Galaxy A7 hoesjes in jouw stijl, en wissel je geregeld af met unieke kleuren en prints.

We hebben er behoorlijk lang op moeten wachten, maar het is nu eindelijk zover. Samsung ontwerpt nu ook smartphones met een metalen body. Als stijl en design voorop staan in jouw keuze bij een smartphone, dan kom je wellicht uit bij één van de Samsung Galaxy A's. Van de drie toestellen in de nieuwe Galaxy A-serie, is de Samsung Galaxy A7 de grootste telg. De Galaxy A7 is een 5,5 inch smartphone, met een dikte van slechts 6,3mm en twee geweldige camera's voor het nemen van prachtige shots. Met een octacore processor beweeg je razendsnel door al je apps en taken heen.

Ben jij sinds kort in het bezit van de Galaxy A7? Neem geen risico en bescherm dit mooie toestel tegen krassen en voorkom schade met een passend Samsung Galaxy A7 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een grote beschadiging tot gevolg. Met een Samsung Galaxy A7 hoesje vermijd dergelijke toestanden en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Houd je touchscreen ook krasvrij met een Galaxy A7 screen protector. Deze komt in drie varianten: Clear, Anti-Glare en sinds kort de Tempered Glass Screen Protector. Tempered Glass Screen Protector zijn een superieure vorm van displaybescherming. Heel eenvoudig, een beschermlaag van écht glas over je scherm, bestand tegen de grootste impact.

Bij GSM-Hoesjes.be ben je aan het juiste adres voor al je Samsung Galaxy A7 hoesjes. Bestel op werkdagen voor 15u00, dan verpakken en verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. En Gratis. In de meeste gevallen betekent dit dat je bestelling één dag na verzending geleverd wordt door Bpost. Niet helemaal zeker over je aankoop? Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te beoordelen en retourneren.