Samsung Galaxy A5 Hoesjes

Samsung Galaxy A5

Op zoek naar Samsung Galaxy A5 hoesjes? Bij GSM-Hoesjes.be bestel je de leukste Samsung Galaxy A5 hoesjes eenvoudig online. Een GSM hoesje beschermt jouw Samsung A5 tegen krassen en schade, en geeft je toestel een stijlvolle uitstraling. Op die manier blijft je GSM er lang als nieuw uitzien. Bestel jouw hoesje op werkdagen voor 15u00, dan wordt je bestelling dezelfde dag gratis verzonden.

Welke Samsung Galaxy A5 heb ik? Kijk snel en bestel meteen het juiste hoesje!

Samsung Galaxy A5 Hoesjes

Eindelijk... Het is zover! Samsung verkoopt nu ook smartphones met een metalen ontwerp. Als stijl en design voorop staan in jouw keuze bij een smartphone, dan kom je wellicht uit bij één van de Samsung Galaxy A's. Van de drie toestellen in de nieuwe Galaxy A-serie, is de Samsung Galaxy A5 het middelste broertje. De Galaxy A5 is een 5 inch smartphone, met een dikte van slechts 6,7mm en twee geweldige camera's voor het nemen van prachtige shots.

Ben jij sinds kort in het bezit van de Galaxy A5? Neem geen risico en bescherm dit mooie toestel tegen krassen en voorkom schade met een passend Samsung Galaxy A5 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een deukje of flinke kras op het scherm als gevolg. Met een Samsung Galaxy A5 hoesje vermijd je een groot gedeelte van dit risico, en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Bij GSM-Hoesjes.be bieden we een zo ruim mogelijk assortiment Samsung Galaxy A5 hoesjes aan. Hierdoor vind jij de geschikte case die aan al je verwachtingen voldoet: beschermen, handzaam en stijlvol. Kies je voor volledige bescherming? Dan is de flip case of retro portefeuille een aangewezen optie. Bij deze laatste is er ruimte voorzien voor je ID- en bankkaart. Behoud je liever het originele ontwerp en formaat van je smartphone? Kies dan voor een Samsung Galaxy A5 back cover. Deze past perfect om de contouren, voegt nauwelijks volume toe en ligt steeds prettig in de hand.

Houd je touchscreen ook krasvrij met een screen protector. Deze komt in drie varianten: Clear, Anti-Glare en sinds kort de Tempered Glass Screen Protector. Tempered Glass Screen Protector zijn een superieure vorm van displaybescherming. Heel eenvoudig, een beschermlaag van écht glas over je scherm, bestand tegen de grootste impact.

Bij GSM-Hoesjes.be ben je aan het juiste adres voor al je Samsung Galaxy A5 hoesjes. Bestel op werkdagen voor 15u00, dan verpakken en verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. En Gratis. In de meeste gevallen betekent dit dat je bestelling één dag na verzending geleverd wordt door Bpost. Niet helemaal zeker over je aankoop? Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te beoordelen en retourneren.

Samsung Hoesjes