Samsung Galaxy A3 Hoesjes

Samsung Galaxy A3 hoesjes koop je eenvoudig online bij GSM-Hoesjes.be. Je vindt hier een ruim assortiment Samsung Galaxy A3 cases en covers, waarmee je je smartphone beschermt en naar wens personaliseert.

Welke Samsung Galaxy A3 heb ik? Kijk snel en bestel meteen het juiste hoesje!

Samsung Galaxy A3 Hoesjes

Eindelijk. Het is zover! Samsung levert nu ook smartphones met een metalen design. Van de drie nieuwe toestellen in de nieuwe Galaxy A-serie, is de Samsung Galaxy A3 de kleinste en goedkoopste telg uit de A-familie. Voor een gemiddelde prijs heb je een smartphone die er als een topper uitziet. Een body van slechts 6,9mm dik, een stijlvol design en degelijke prestaties maken de A3 tot een sterke middenklasser.

Heb jij een mooie Galaxy A3? Neem geen risico en bescherm dit kostbare toestel tegen krassen en voorkom schade met een passend Samsung Galaxy A3 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een deukje of flinke kras op het scherm als gevolg. Met een Samsung Galaxy A3 hoesje vermijd je een groot gedeelte van dit risico, en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Bij GSM-Hoesjes.be bieden we een zo ruim mogelijk assortiment Samsung Galaxy A3 hoesjes aan. Hierdoor vind jij de geschikte case die aan alle verwachtingen voldoet: beschermen, handzaam en stijlvol. Kies je voor volledige bescherming? Dan is de flip case of portefeuille een aangewezen optie. Bij deze laatste is er ruimte voorzien voor je ID- en bankkaart. Behoud je liever het originele ontwerp en formaat van je smartphone? Kies dan voor een Samsung Galaxy A3 back cover. Deze past perfect om de contouren, voegt nauwelijks volume toe en ligt steeds prettig in de hand.

Houd je touchscreen ook krasvrij met een screen protector. Deze komt in twee varianten: clear en anti-glare. Beide folies zijn eenvoudig te installeren, en vormen een beschermende laag van plastic over het scherm. De anti-glare protector zorgt dat je scherm goed leesbaar blijft in overbelichte situaties. Daarnaast worden vingerafdrukken flink beperkt.

Bij GSM-Hoesjes.be ben je aan het juiste adres voor al je Samsung Galaxy A3 hoesjes. Bestel op werkdagen voor 15u00, dan verpakken en verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. Gratis. In de meeste gevallen betekent dit dat je bestelling één dag na verzending geleverd wordt door Bpost. Niet helemaal zeker over je aankoop? Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te beoordelen en retourneren.